In Geen categorie

Een groot deel van de feestweek in Koudum is achter de rug, maar er zijn nog een paar spectaculaire dagen te gaan. Vrijdag is het traditiegetrouw een topdag met de optocht, de matinee in De Klink en de After-matinee in Tarantella. En dan zijn er nog de feesten op zaterdagavond in het vooruitzicht.

Op maandagmiddag was er na schooltijd de kinderbingo. Aansluitend begon de inschrijving voor de autopuzzelrit. Daarvoor schreven zich 74 teams in. De eerste vertrok stipt om 18.30 en moest net als de andere auto’s na een uur en drie kwartier weer binnen zijn.

Op dinsdag troffen organisatie en deelnemers het met het weer, want de fietstocht stond op het programma. Daar deden maar liefst 53 fietsers aan mee en die fietsten via Oudega, Ypecolsgea en Waterloo naar Balk en na koffie en gebak via het bos naar Harich, Kolderwolde weer terug naar Koudum. En dan was het ‘s avonds de beurt aan de grote bingo met als hoofdprijs een stedentrip naar een stad naar keuze voor twee personen. Geen wonder dat er fanatiek aan het spel deelgenomen werd door een grote groep mensen. Een klein filmpje op de Facebookpagina van Feestweek Koudum laat de spanning tijdens de bingo zien.

De spanning is om te snijden… Volle bak vanavond bij de BINGO!

Geplaatst door Stichting Feestweek Koudum op Dinsdag 11 september 2018

Woensdag was de slechtste dag wat het weer betreft met heel veel regen overdag. Dat was voor de kermis geen leuk begin. Gelukkig stond de kindermiddag in de sporthal gepland en ‘s avonds was daar het volleybaltoernooi. Donderdag was de 55+middag. Een volle Klifrak vervoerde de deelnemers over het water naar Sloten en na een korte stadswandeling weer terug naar Koudum.

De foto’s bij dit artikel komen van de website van de Feestweek Koudum en van de Facebookpagina van de Feestweek Koudum.