Watersport

koudumnl_screenshot_kuilart

Bootverhuur Kuilart

Vakantiepark De Kuilart biedt diverse mogelijkheden voor het huren van een boot. Er is voor elk wat wils! U bent geen ervaren zeiler, maar wilt wel graag een mooie tocht over het water maken? Dan kunt u prima uit de voeten met een vis- of toerboot of één van onze sloepen variërende van een Maril 5.70 Ivory sloep tot een luxe Waterspoor 7.07 sloep. Natuurlijk heeft De Kuilart ook een keur aan zeilboten. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, u kunt bij ons terecht!

De Kuilart 1 | 8723 CG Koudum

0514-522221

http://bootverhuur-kuilart.nl/bootverhuur.html

koudumnl_screenshot_sloepverhuur_galamadammen

Sloepverhuur Galamadammen

Een mooie tocht maken via Warns naar Stavoren en dan door Molkwerum weer terug. Of via de Luts en het mooie natuurgebied ‘De Wyldemerk’ naar Balk toe. Weer eens iets anders dan fietsend de omgeving verkennen!

Galamadammen 1-4 | 8723 CE Koudum

0514-521346
https://www.galamadammen.nl/nl/sloepverhuur-friesland.html

Activiteiten

koudumnl_screenshot_pitch_putt

Pitch & Putt – Koudum

Bij Pitch&Putt Golf geniet je van een actieve en gezellige activiteit met familie, vrienden of collega’s, voor jong en oud. Het golfspel voor iedereen.

Nieuweweg 42

8723 EB Koudum

T. 0514 – 52  22 46

https://pitch-putt.nl/koudum

koudumnl_screenshot_zwembad_kuilart

Zwembad Kuilart

Het overdekte zwembad bevat onder meer een groot bad, peuterbad, borrelbanken, stroomversnelling en een waterglijbaan. Daarnaast is er in het hoogseizoen, met mooi weer, de mogelijkheid om gebruik te maken van het open zwemwater met ligweiden.

De Kuilart 1 | 8723 CG Koudum

0514-522221

https://kuilart.nl/zwembad.html