Nieuws & Activiteiten
 

Beachvolleybal weer van start, meld je nu aan!

vrijdag, 20 april 2018

Het mooie weer is er al en het beachvolleybal seizoen komt er ook aan. Er zal op dinsdag- en donderdagavond weer twee keer 1,5 uur les zijn voor zowel jeugd als senioren onder de inspirerende leiding van Jouke Benes. De lessen beginnen na...Lees meer »

OPENINGSTIJDEN KONINGSDAG IN KOUDUM !

donderdag, 19 april 2018

De winkels die tot 13.00 uur open zijn: Blom & Bled. Bakkerij de Vries. Wim groenten en fruit. D.A.  Drogist. Lyan  Mode. Schoenhandel de Boer. Slagerij de Boer. Wij wensen U een feestelijke dag toe ! Lees meer »

De column van Wim Beekman: De amandelboom bloeit

dinsdag, 17 april 2018

Gepubliceerd in de Leeuwarder Courant van 14 april 2018Lees meer »

15e Gaasterlandwandeltocht in het teken van Cultuur!

maandag, 16 april 2018

Op zondag 6 mei organiseert Lionsclub Balk ‘Tusken Mar en Klif’ voor de 15e keer de Gaasterland Wandeltocht. De Gaasterland Wandeltocht is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware klassieker onder de wandeltochten in het Noorden van Nederland....Lees meer »

LF2018 Expositie “Friesland in Europa” – 8 Bolsward

maandag, 16 april 2018

In het kader van LF2018 heeft beeldend woordkunstenaar Connie Harkema ruim 50 schilderijen en gedichten gemaakt. Zij zijn dit hele jaar in verschillende samenstellingen en op diverse locaties te bezichtigen onder de titel "Friesland in Europa" De...Lees meer »

Tweedehands Kinderkledingbeurs Koudum gaat niet door!

zaterdag, 14 april 2018

Jammer…..maar helaas, de Tweedehands Kinderkledingbeurs op 21 april in De Klink in Koudum  gaat niet door! We hadden op voldoende deelnemers gehoopt -en stiekem  ook wel een beetje gerekend- maar tot onze spijt is dat niet het geval en...Lees meer »

Mini korenfestival in Centrium

vrijdag, 13 april 2018

Dit jaar zullen er in de maanden april  tot en met  augustus iedere laatste zondag van de maand muzikale optredens zijn op het houten muziekpodium Centrium in het centrum van Koudum. Het Centrium- seizoen wordt op zaterdag 29 september...Lees meer »