Nieuws & Activiteiten
 

De column van Wim Beekman: Vallen

dinsdag, 10 oktober 2017

De wekelijkse column van Wim Beekman, gepubliceerd in de Leeuwarder Courant van 7 oktober 2017Lees meer »

Team Wybe haalt € 9.400,- op voor MS

dinsdag, 10 oktober 2017

Met het Team Wybe Wielerfeest in Koudum is zondag 1 oktober een bedrag van € 9.400,- opgehaald voor Klimmen tegen MS. Team Wybe is opgericht door een vriendenploeg van Wybe Leenstra die in 2014 is overleden aan een hersentumor. Na diverse acties...Lees meer »

Kinderboekenweek: Bibber en Beefbus

maandag, 9 oktober 2017

De 63e Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober. Dit jaar is het thema Griezelen. Nachtmerries, enge geluiden, onverklaarbare schaduwen: er is voor kinderen genoeg om bang voor te zijn. Bedwing je angst! Boeken helpen die angsten te...Lees meer »

28 oktober 2017: Griezelen voor JONG en OUD tijdens de jaarlijkse SPOKENTOCHT in Koudum

zaterdag, 7 oktober 2017

Ook dit jaar organiseert Jeugdsoos de Swel een SPOKENTOCHT. De organisatie is vanaf de zomer al bezig met de voorbereidingen. Het belooft een griezelige wandeling te worden! Dit jaar mogen volwassenen (als ze durven) ook meedoen aan...Lees meer »

De column van Wim Beekman: Tijden

dinsdag, 3 oktober 2017

De wekelijkse column van Wim Beekman, gepbuliceerd in de Leeuwarder Courant van 30 september 2017Lees meer »

Cajun Beano

Centrium Koudum sluit seizoen af met Cajun Beano, Jan Hospes en 2Stroke

dinsdag, 19 september 2017

Na een mooie zomer op het Koudumer Centrium met optredens van o.a. Nij Libben, Kokikoo, Blackmail en diverse andere talenten sluit de Centriumcommissie het culturele seizoen op zaterdag 30 september af met een gezellige feestavond. Er is een...Lees meer »

Pietie de Boer Beantsje fan it Jier

zondag, 17 september 2017

Het 28e Beantsje fan it Jier is afgelopen vrijdag tijdens het matinee bekendgemaakt: Pietie de Boer! Een kleine opsomming van haar vrijwilligersactiviteiten:oudercommissie De Welle, gastvrouw gelagkamer Koudum, de marktlui voorzien van...Lees meer »