In Geen categorie

Op 20 september is er in de kantine van de sporthal een gratis voorstelling die speciaal bedoeld is voor ouders en begeleiders/trainers van jeugdleden van SV Oeverzwaluwen – maar iedereen is welkom.

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op vrijdagavond 20 september 2019 bij SV Oeverzwaluwen te zien is.

In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn. Het is een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of ermee te maken heeft. De reacties op de voorstelling, die al heel wat keren oevral in het land is gespeeld, zijn zeer enthousiast.

De voorstelling op 20 september vindt plaats in de kantine van sporthal De Sândobbe. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur. Een kaartje kost eigenlijk €17,50, maar dankzij de medewerking van de gemeente is de toegang dit keer gratis!

De organisatoren vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt, dan weten ze op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via deze link.

Kijk voor meer informatie naar de trailer. Deze voorstelling is speciaal bedoeld voor ouders van jeugdleden, maar is natuurlijk net zo geschikt voor grootouders. Ja, de voorstelling schijnt zelfs heel leuk – nou vooruit, én leerzaam – te zijn voor iedereen.