In Geen categorie

Aan het begin van het schooljaar hebben meester Marten en meester Guus namens Nij Libben een aantal maanden trompetles gegeven aan de kinderen van groep 5 tot en met 8 van de Klimbeam.  Het muziekproject is in november afgesloten met een concert in de Klink.

Deze muzieklessen hebben een vervolg gekregen! Nij Libben heeft er voor gezorgd dat de enthousiaste kinderen door konden gaan met muziek maken! Zij mochten een instrument kiezen en konden gedurende de rest van het schooljaar lessen volgen. Er zijn ongeveer 20 leerlingen die gebruik hebben gemaakt van dit aanbod. Zij hebben iedere woensdagmiddag les gehad van Marten en Guus.

Het einde van de muzieklessen is in zicht. Twee weken geleden zijn beide groepen samengevoegd. Nu oefenen ze met zijn allen en  vormen zij een heus jeugdkorps. En ….  binnenkort gaan ze optreden!

Op zaterdagmiddag 23 juni is de aftrap van het nieuwe Oldeferd Ontmoetingspark. Het jeugdkorps speelt dan een aantal liedjes in het park. Op vrijdagavond 29 juni is er, in samenwerking met Nij Libben, een optreden op en bij het Centrium.

Bent u nieuwsgierig naar deze jeugdige muzikanten en naar hun muziek? Kom dan 23 juni naar het park en 29 juni naar het Frieslandplein!