In Geen categorie

Woensdag 11 september is het weer tijd voor de jaarlijkse kindermiddag tijdens de Koudumer Feestweek. De Oranjevereniging organiseert deze middag en heeft weer wat leuks in petto voor alle kinderen van Basisschool De Klimbeam en gaat er samen met de kinderen weer een leuke middag van maken.

Voor groep 1 t/m 3 is er een activiteit die nu nog een verrassing is en voor groep 5 t/m 8 is er een zevenkamp. Groep 4 heeft de keuze om aan één van deze twee activiteiten mee te doen.

Groep 1 t/m 3
De kinderen van groep 1 t/m 3 (en een deel van groep 4) gaan deze middag een leuke actieve/sportieve activiteit doen. Wat het wordt? Dat houdt de Oranjevereniging nog even als verrassing, maar plezier staat voorop! Na de activiteit krijgt iedereen een leuk presentje als afsluiting.

Groep 5 t/m 8
Voor de groepen 5 t/m 8 (en een deel van groep 4) wordt het ook geen stil zitten. Zij gaan de strijd aan in groepjes van 6 om de zevenkamp te winnen. Naast de winnaar van de zevenkamp zal er ook een team met de leukste outfit gekozen worden. Uiteraard krijgen ook hier alle deelnemers aan het eind een presentje.

Opgeven voor de zevenkamp kan door een berichtje te sturen naar de Oranjevereniging om een team (van 6 spelers) op te geven. Bij de aanmelding moet vermeld worden: teamnaam, de teamleden en in welke klas ze zitten. Email: oranjeverenigingkoudum@gmail.com. Deelname is € 2,00 per persoon.