In Geen categorie

Morgen is er in Koudum een grote Garage Sale, maar aanstaande dinsdag starten ook de zomermarkten weer. Op zes achtereenvolgende dinsdagen wordt de Hoofdstraat in Koudum omgetoverd tot een gezellige braderie.

Tijdens de zomermarkten zullen er ook extra activiteiten te beleven zijn. Zo zijn er oude ambachten als wol spinnen te bekijken en er is bijvoorbeeld elke zomermarkt een demonstratie bij Galerie Kunst in Beweging: een kunstenaar toont dan hoe bepaalde kunstwerken tot stand komen. Details over deze demonstraties staan in de agenda van Koudum.nl.

Ook zal er op diverse markten live-muziek te horen zijn, de ene keer in het Lunch-Atelier, de andere keer bij Galerie Lytse Skientme of op het Centrium. Ook daarvan is meer informatie te vinden op de agenda van Koudum.nl.

De Ondernemersvereniging Koudum (OVK) zoekt nog meer (muzikale) invulling voor de zomermarkten. Dus als iemand een instrument bespeelt of leuk kan zingen, karaoke wil doen, iets creatiefs kan (bijvoorbeeld straattheater) dan kan hij zich melden bij de OVK (via e-mail of telefoon 0620218344). Ook een (beginnend) DJ zou op de zomermarkt een optreden kunnen verzorgen. En tips voor andere activiteiten tijdens de zomermarkt zijn bij de OVK natuurlijk welkom.