In Geen categorie

Jazzy Koudum presenteert op 28 januari in MFC De Klink in Koudum het huisorkest van Centrum Traditionele Jazz Harlingen: The Roaring Twenties Experience.

Nadat er een aantal workshops waren gehouden, waarbij voornamelijk senioren zich bezig hielden met het spelen van traditionele jazzmuziek, is het orkest in 2018 ontstaan. In eerste instantie als leerorkest om het speelniveau te verbeteren. Maar inmiddels spelen de ongeveer twintig leden met veel plezier jazzmuziek uit begin van de vorige eeuw en heeft het orkest al een aantal optredens in de provincie achter zich.

Nu komt The Roaring Twenties Experience naar Koudum. Leuk voor de liefhebbers van deze traditionele jazzmuziek. Maar zeker ook leuk voor hen die misschien ook wel (weer) eens jazzmuziek willen gaan spelen. Bij het orkest is nog wel plek voor liefhebbers. Kom gerust eens luisteren of dit iets voor u is.

De zaal is zo ingericht dat ook de voeten van de vloer kunnen, dus zij die willen dansen op live jazzmuziek kunnen deze avond veel plezier beleven.

Plaats van handeling: MFC De Klink, Dominee L. Tinholtsstraat 1, Koudum. Aanvang. 20:00. Kosten € 10,00; voor vrienden van CTJH € 7,50.