In Geen categorie

Van de Koudumse Elisabeth de Koning verscheen deze week het boek Het Nieuwe Zijn. Elisabeth de Koning is spiritueel lerares, transpersoonlijk coach en oprichter van de School voor Bewust Zijn. Haar boek is uitgekomen in de maand van de de spiritualiteit. Nu reizen in de buitenwereld is beperkt, is weten hoe te reizen in de binnenwereld des te belangrijker. Een goede timing nu zoveel mensen ongewenst in angst en negativiteit belanden.


In het boek Het Nieuwe Zijn neemt de auteur de lezer mee naar een leven in Bewust Zijn. Ze nodigt de lezer uit om nieuw te zien, zodat deze kan creëren en liefhebben vanuit vrije ruimte in ieder moment. Dit om te ontdekken dat de mogelijkheden oneindig zijn en er een voortdurende inspiratie is vanuit de bron.

Het eerste boek mocht Elisabeth de Koning overdragen aan Floortje Dessing, expert op het gebied van reizen in de buitenwereld. Zij schreef over het boek: “Voor mij was het lezen van dit boek een reis naar een onbekende wereld, waardoor je anders naar jezelf en je relaties gaat kijken. Een must read voor iedereen geïnteresseerd in spiritualiteit.”