In Geen categorie

Zomermarkten heten nu Simmerfestival

Het Promoteam Koudum vond dat Koudum toe is aan iets hippers, daarom is dit jaar gekozen voor ‘It Koudumer Simmerfestival 2022’ in plaats van zomermarkten. Op drie zaterdagen, te weten 23 juli, 6 en 20 augustus 2022 wil het Koudumer promotieteam er een gezellige dag van maken en Koudum weer op de kaart zetten. Er zal een markt zijn, er is muziek en er zijn activiteiten voor jong en oud. Dit jaar niet zoals voorgaande jaren verdeeld over de pleinen, maar over de gehele Hoofdstraat, vanaf bakker De Vries tot aan eetcafé Spoorzicht.

Er is op het Koudumer Simmerfestival plaats voor 40 standhouders. Het promotieteam streeft naar markten met een unieke mix van verschillende ambachten en producten. Aansluitend aan de markt zal er een activiteit zijn op de haven. Ideeën daarvoor (én vrijwilligers) zijn welkom! Na afloop van de activiteiten zal er muziek zijn bij Spoorzicht.

Gezocht: standhouders

Het Promotieteam Koudum zoekt nog standhouders! Ondernemers of hobbyisten die zich geroepen voelen om kleur en invulling te geven aan de zomermarkten op 23 juli, 6 en 20 augustus 2022 in Koudum, kunnen zich opgeven bij het promoteam van Koudum. Dat kan bij Willeke van der Wal (willeke@corriente.nl  0630414082) of bij Lyda de Jong (Lydadejong@hotmail.com  0646205868).

Hieronder een impressie van de zomermarkt 2021 in Koudum en daaronder kan een inschrijfformulier gedownload worden.

Klik hier om het invulformulier voor de zomermarkt 2022 te downloaden