In Geen categorie

Op zondagmiddag 24 november komt Stefan van de Sande naar Galerie Lytse Skientme in Koudum. Deze fulltime troubadour en songwriter reist door Europa om concerten te geven en muziek te maken. Het optreden begint om 15.00 uur.

Stefan van de Sande is een troubadour-songwriter met mooie en inspirerende folkachtige, Engelstalige liedjes. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en bluesharp. Tussen de liedjes door vertelt hij over zijn leven als reizend muzikant en zijn ontmoetingen met bijzondere mensen. Van die ontmoetingen maakt hij dan ook weer liedjes.

Oorspronkelijk komt deze muzikale verhalenverteller uit Zeeland en in de maand augustus speelt hij daar in heel wat strandpaviljoens. Een liedje als ‘Storm in Zealand’ is dus niet zo vreemd. Inmiddels leeft hij als een moderne troubadour: rondreizend en zijn liedjes zingend waar hij maar kan. Hij is op gezette tijden op tournee in Scandinavië, Duitsland of Schotland en uiteraard in Nederland.

Stefan van de Sande

De liedjes van Stefan van de Sande staan vol beschrijvingen van de ervaringen en gevoelens die hem ten deel vallen. Ze laten vaak een dromerige optimist zien die zijn grotendeels autobiografische liedjes op een even rustige als indringende manier met het publiek deelt. Dat stemt tot nadenken soms, of ontroert en past helemaal in de intieme sfeer van een mooie, kleine galerie.

Stefan van de Sande treedt zondagmiddag 24 november om 15.00 uur op in Galerie Lytse Skientme, Hoofdstraat 26 in Koudum. Het optreden kost € 10, inclusief pauzedrankje. Reserveren wordt aanbevolen, er zijn maximaal 30 plaatsen, en kan via e-mail: galerielytseskientme@gmail.com.