In Geen categorie

Dit jaar wordt het zeilseizoen in het warme hart van de Zuidwesthoek van Friesland op een speciale manier geopend. In het weekend van 27 tot 29 maart vindt namelijk de eerste editie van het Koudum-Open plaats. Het wordt een weekend gevuld met wedstrijdzeilen, live muziek, eten en drinken op een prachtige locatie.

De inschrijving gebeurt op vrijdagavond bij vakantiepark De Kuilart, waar de deelnemers kunnen genieten van live muziek onder het genot van een drankje en alvast kennis maken met hun concurrenten. Zaterdagochtend rond 10:00 uur starten de wedstrijden. Tussen de wedstrijden door is er een warm buffet. Na de middagwedstrijden kunnen in het Skippershús de wedstrijd nabespreken worden onder het genot van een hapje en een drankje. Zaterdagavond wordt de dag afgesloten met livemuziek.

Zondagmorgen is er eerst een actieve verrassing om vervolgens de wedstrijden te hervatten. Na de lunch strijden de deelnemers om de eerste plaats van de eerste editie van het Koudum Open!

Inschrijven voor het eerste Koudum Open kan via het e-mailadres koudumopen@koudum.nl. Daarbij moet vermeld worden: teamnaam, namen van de (minimaal) vier zeilers en het telefoonnummer van de contactpersoon.