In Geen categorie

Op donderdag 6 april gooit Corriente haar deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is. Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat Corriente doet? Dit is de kans om daar achter te komen. Op twee unieke locaties biedt Corriente dagbesteding voor mensen met en afstand tot de arbeidsmarkt. Op 6 april is er de gelegenheid om een kijkje te nemen zowel in de Wurkpleats aan de Ds. Tinholtstraat als bij ’t Kofjehúske in de Hoofdstraat.

In de Wurkpleats wordt van alles wordt gemaakt van hout en metaal. In de rustruimte wordt eindeloos gewerkt met verf, papier of textiel. In ’t Kofjehûske kan iedereen de gastvrijheid ervaren van de medewerkers. De koffie met lekkers staat klaar.

Een bezoekje aan Corriente is interessant voor iedereen. Natuurlijk voor familie, vrienden of bekenden van de medewerkers, maar ook voor dorpsgenoten. Een bezoek brengen op de beide locaties van Corriente is ook zeker interessant voor mensen die werken bij een zorginstelling of voor degenen die zich oriënteren of dagbesteding misschien iets voor hen is. Van 13.00 tot 17.00 uur staan de mensen van Corriente op 6 april klaar om iedereen welkom te heten op de beide locaties.

Waar: Corriente Koudum, op 2 locaties
‘Wurkpleats’: Dominee L. Tinholtstraat 42, 8723 CX Koudum
‘it Kofjehûske’: Hoofdstraat 17, 8723 BE Koudum
Wanneer: Donderdag 6 april, van 13.00 tot 17.00 uur