In Activiteiten, Geen categorie

Muziekvereniging Nij Libben Koudum gelooft in de kracht van met elkaar muziek maken. Daarom start Nij Libben het project ‘Muziek voor Volwassenen … op zoek naar jouw talent’!

 Vrijwel iedereen heeft wel wat met muziek, maar niet iedereen is eraan toegekomen om iets met muziek te doen en dus gaat Nij Libben op zoek naar talenten in Koudum (en omstreken).

De bedoeling

Voor iedereen die ooit muziekles heeft gehad, nooit muziekles heeft gehad maar wel een instrument bespeeld, nooit muziek heeft gemaakt maar het wel leuk lijkt, of wil ontdekken wat hij of zij met muziek heeft, starten in november speciale muzieklessen. De muzieklessen worden op zaterdagmiddag gegeven door Guus Pieksma. mensen die geen muziekinstrument hebben, krijgen er een van Muziekvereniging Nij Libben te leen. Ook zijn er leden van Nij Libben bij de repetities aanwezig om te ondersteunen. De introductieperiode sluit af met een heel leuk concert. Iedereen die iets met muziek heeft en bas, trompet, bugel, trombone, bartiton, hoorn, saxofoon of slagwerk wil leren spelen kan zich opgeven tot 27 oktober.

Het muziekproject voor volwassenen begint op 10 november 2018 en duurt tien zaterdagmiddagen van 15:30 tot 17:30 uur in de Klink te Koudum. Naast het ontdekken van je instrument, samen leren spelen en muziekeducatie is er voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De lessen worden kosteloos aangeboden door Nij Libben. Zaterdag 9 februari 2019 is het gezamenlijke concert.

Nij Libben

Muziekvereniging Nij Libben repeteert wekelijks op de maandagavond in De Klink te Koudum van 19:30 tot 21:30 en staat onder leiding van Jeanette Valkema uit Oudega SWF. Nij Libben staat voor: leuke muziek, gezellige sfeer, ambitieuze muzikanten, lage contributie en mooie concerten.

Opgeven en meer informatie bij:

Hotske Broersma: 0514 59 3349 of 06 23 33 40 95, e-mail: hotskebroersma@hotmail.com.