In Geen categorie

Het is niet de eerste keer dat deze Koudumse op tv is: Jennie van der Veen van Jenn’s Homestyle en tattooshop Se7en Sins in Koudum heeft een goed gevoel voor publiciteit. Op donderdag 25 maart was ze te zien in het RTL4-programma Lekker Leven van Eigen Huis & Tuin. Jennie vertelt in het programma uitgebreid over de aparte inrichting van haar huis. Voor het programma zijn opnamen gemaakt in Koudum.

Lekker Leven van Eigen Huis & Tuin is een lifestyleprogramma dat gepresenteerd wordt door Froukje de Both. Het programma geeft onder andere praktische tips op het gebied van wonen en lifestyle. In haar winkel Jenn’s Homestyle in Koudum verkoopt Jennie allerlei vintage artikelen in combinatie met allerlei nieuwe interieuraccessoires, cadeaus en kleding. Daarnaast geeft ze desgevraagd interieur- en kleuradvies. In het item op tv vertelt ze hoe ze haar eigen huis heeft opgeknapt en ingericht. Ze woont daar, in een winkelpand in de Verlengde Hoofdstraat in Koudum, met haar man Marcel en twee jonge kinderen.

Het afgelopen jaar hebben Marcel en Jennie het winkelpand grondig verbouwd, zodat ze er nu ook kunnen wonen. Jennie loodst de kijker niet alleen door de woonkamer, maar deze krijgt ook de slaapkamers te zien. Het valt op hoe Jennie met een grote verscheidenheid aan middelen eenheid heeft weten aan te brengen in de woning. Naast een mix van oud (vintage) en nieuw maakt ze in het gedurfde interieur gebruik van verschillende stijlen, dessins en kleuren. Deze ‘eclectische’ stijl typeert de Koudumse Jennie van der Veen.

Foto’s van beelden uit het tv-programma zijn te zien in het artikel ‘Binnenkijken: Jennie woont in een oud winkelpand’ dat RTLnieuws over het programma op zijn internetsite plaatste. De uitzending met het item over Jennie is terug te zien via RTL XL (van minuut 20.10 tot 25.55).