In Geen categorie

Op vrijdag 29 oktober aanstaande openen de deuren van De Klink zich voor de tweede filmavond van dit seizoen. Op het programma staat de heerlijke, kleurrijke komedie ‘The Grand Budapest Hotel’ van Wes Anderson, een film uit 2014. ‘The Grand Budapest Hotel’ gaat over Monsieur Gustave, een legendarische hotelmanager van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met de jonge piccolo Zero, die een vertrouweling van hem wordt.

Monsieur Gustave (energiek en met perfecte timing gespeeld door Ralph Fiennes) probeert in 1932 samen met Zero uit handen van de fascisten te blijven. En verder gaat het ook over een diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, over de strijd om een enorm familiefortuin en over de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

Deze film uit 2014 zit vol met gekke personages, tomeloze energie en droogkomische humor. En hoewel de film soms wat chaotisch kan overkomen is het een ware ervaring om hem te zien. De vernieuwende aspecten en het briljante acteerwerk zorgen ervoor dat je constant op het randje van je stoel zit en je je geen minuut verveelt. Een aanrader dus!

De deuren van De Klink gaan open om 19.30 en de film begint om 20.00. Entree: € 7,50 (incl. consumptie).