In Geen categorie

Vandaag, vrijdag 26 mei is afhaal- en bezorgrestaurant Del Signore in Koudum voor het eerst officieel open. Dan kunnen liefhebbers van Italiaanse of Turkse pizza’s en Turkse schotels met shoarma of kebab hun bestellingen op alle dagen van de week vanaf 16.00 afhalen of laten bezorgen. Del Signore is op vrijdag en zaterdag tot één uur ‘s nachts open, op alle andere dagen van de week sluit het restaurant om 22.00 uur.

De overgang van viswinkel/restaurant naar pizzeria/shoarmarestaurant heeft enige maanden van voorbereiding gekost. Die voorbereiding duurde wat langer dan verwacht, wat onder andere veroorzaakt werd door de lange levertijden van bijvoorbeeld de pizzaovens. Maar vandaag is het dan eindelijk zover.

Bestellingen kunnen worden gedaan via de website van Del Signore. Er is een ruime keuze aan diverse gerechten. Zo staan er maar liefst 48 Italiaanse en en een tiental Turkse pizza’s op de kaart. Verder zijn er shoarma-, döner- of lasagneschotels te bestellen, naast belegde broodjes, tosti’s of wraps met diverse vullingen. Del Signore zit in Koudum op Hoofdstraat 26A, in het pand waar tot voor kort Fisk & Sa gevestigd was.