In Geen categorie

Afgelopen week maakte de ANWB weer bekend welke campings zich tot de topcampings van Europa mogen rekenen. Van de ruim 1200 geïnspecteerde campings in Europa mogen 187 campings zich ANWB Top camping 2020 noemen. Daarvan liggen er 51 in Nederland, drie in Friesland en vakantiepark De Kuilart uit Koudum is er één van.

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie, winkels en horeca. Ook het ‘zusterbedrijf’ van De Kuilart, camping It Wiid in Eernewoude, kreeg de maximale vijf sterren.

De Kuilart ontvangt deze titel al meerdere jaren op rij. Dit is voor de eigenaren ieder jaar een beloning voor de investeringen die zij doen om de Kuilart de hoge standaard te geven die vandaag de dag verwacht mag worden bij vijfsterren campings. De Kuilart bouwt nu voor de vierde keer op rij deze winter nieuwe vakantiewoningen en investeert in de jachthaven. Zo blijft het vakantiepark in Koudum meegaan met de laatste trends op het gebied van recreëren.