In Geen categorie

Normaal stoppen de herfst- en winterconcerten in Galerie Lytse Skientme in maart, maar dit keer gaat de galerie een maandje door. Op zondagmiddag 14 april klinkt daar namelijk de ‘dreamfolk’ van Pinfeather. Dat trio bestaat uit drie singer-songwriters, onder wie twee ‘oude bekenden’, namelijk de Nederlandse Marije de Vries en de Britse Jeremy Johnson die beiden eerder als soloartiest in de Koudumer galerie optraden. Ook de in Nederland geboren en in Canada wonende Marsha Schenkel maakt deel uit van Pinfeather.

Pinfeather is ontstaan in Groningen, waar de drie leden elkaar ontmoetten in de levendige Nederlandse alternatieve muziekscene. Alle drie hebben ze solo hun sporen verdiend als singer-songwriter en ze ontdekten dat ze ook samen wonderschone liedjes konden schrijven en zingen. Het ‘project Pinfeather’ is zo een modern sprookje van intercontinentale samenwerking geworden.

Pinfeather brengt harmonieuze muziek waarop het heerlijk wegdromen is. De stemmen van het drietal zorgen voor een bijzondere, warme meerstemmigheid. Zeer onlangs bracht het trio het nummer Symbols & Signs uit waarop dit alles goed te horen is.

Het optreden van Pinfeather in Galerie Lytse Skientme (Hoofdstraat 26 in Koudum) begint om 15.00 uur en kost € 15,00 inclusief pauzedrankje. Er zijn slechts dertig plaatsen beschikbaar! Reserveren kan via galerielytseskientme@gmail.com.