In Geen categorie

Fávè is een webshop met een breed assortiment aan woonaccessoires die opereert vanuit Koudum. Al vaker kregen de meiden van Fávè – Marijke en Clara, allebei kapster in Koudum en beiden een passie voor interieur – de vraag of ze ook een winkel hebben. Tot nu toe moesten ze daar nee op antwoorden, maar half juli is er een weekje waarop ze die vraag met ja kunnen beantwoorden. Van 12 tot en met 15 juli komt Fávè met een pop-upshop in Koudum.

De pop-up-shop komt vier dagen lang in de winkel waar tot voor kort de DA-drogisterij zat, midden in de Hoofdstraat. De winkel is dan open van 9 tot 18.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur. In de winkel zullen artikelen te koop zijn die normaal via de webshop verkocht worden. Accessoires voor elk interieur, of klanten van kleur houden of van neutrale tinten. Het assortiment is veelzijdig, Marijke en Clara zijn altijd opzoek naar unieke handgemaakte producten.

Met deze vier dagen pop-upstore willen Marijke en Clara eens testen hoeveel mensen naast de webshop ook een fysieke winkel in Koudum zouden bezoeken. De mogelijkheid deed zich voor, omdat sinds kort de voormalige drogisterij leeg staat.

Meer informatie over dit initiatief in de Balkster Courant.