In vetzavot

VETZAVOT NIEUWS. (319)

Koudum,  01 april 2023.

 

AFSLUITING SEIZOEN 2022-2023

 

Op donderdag 30 maart j.l. werd het 39e seizoen van VETZAVOT afgesloten. Met een jaarvergadering c.q. barbecue. Samen met echtgenotes, partners kwamen we met 21 personen bij elkaar bij Pitch & Putt. Even na vijf uur heette Voorzitter Bennie Hofman de aanwezigen hartelijk welkom. Na zijn openingswoorden werd het financieel overzicht van het afgelopen seizoen gepresenteerd door de penningmeester. Na enige uitleg werd dit goedgekeurd. Vervolgens kwam de Voorzitter met een dringende oproep. Gezien het ledenbestand staat het voortbestaan van VETZAVOT op het spel. Zoals het nu lijkt kan VETZAVOT september van start met 10 actieve leden.

Dit is te weinig. Bennie doet dan ook een dringend beroep op de leden om nieuwe VETZAVOTTERS te zoeken. Als beloning voor het aanbrengen van een nieuw lid stelt hij een prachtig VETZAVOT-shirt beschikbaar. Na het officiële gedeelte was het tijd voor de barbecue. Het werd een gezellige boel.

Om 21.30 uur wensten we elkaar “wel thuis en tot ziens in september”.

 

AFSCHEID.

Helaas was Sietse Abma deze avond niet aanwezig.  Wegens drukke werkzaamheden! Sietse neemt afscheid van VETZAVOT. Wegens a.s. verhuizing naar Balk. Sietse werd in 2010 lid van VETZAVOT.

Op voorspraak van, zoals Sietse hem altijd noemde, Ome Sip. Sip de Jong.  VETZAVOT wil hierbij Sietse hartelijk danken voor zijn lidmaatschap en zijn inbreng bij zowel de wedstrijden als de nazit. Altijd sportief, een oog en een woord voor een mooie actie van zowel iemand spelend in het blauw als wit. Zijn humor voor, tijdens en na de wedstrijden werd door de leden zeer gewaardeerd!  Wat zal hij gemist worden!! VETZAVOT wenst Sietse, samen met Carla, een hele goede en fijn tijd toe in Balk.

 

SPREUK VAN DE WEEK.

Wie van zijn herinneringen kan genieten, leeft tweemaal.                                                                  ©jt