In Geen categorie

Op zaterdag 25 november is het feest in Koudum, want dan zet Sinterklaas ook hier weer voet aan wal. Hij zal per boot om 13.30 uur arriveren in de haven en daarna met zijn (muzikale) gevolg door de Hoofdstraat richting de Klink gaan. Daar volgt een feestelijke middag voor de kinderen!

Voor de peuters en kleuters is er gelegenheid om Sint en zijn pieten te ontmoeten of samen met hen op de foto te gaan. Voor de oudere kinderen van groep 3 t/m 5 is er een Sinterklaasdisco. Natuurlijk is er voor alle kinderen wat lekkers. De Sinterklaascommissie Koudum hoopt op een prachtig feest voor de Sint en alle kinderen!

Op dezelfde dag start de decemberactie van de Ondernemersvereniging Koudum. Vanaf zaterdag 25 november kan het winkelend publiek bij de deelnemende ondernemers de kassabonnen voorzien van naam en telefoonnummer inleveren. Daarmee is er de kans op prachtige prijzen. Er zijn ook dit jaar weer twee trekkingen, op 5 december bij café Tarantella en op 29 december bij Eetcafé Spoorzicht. Bij elke trekking worden er naast de eerste drie prijzen tien verspakketten verloot. Bovendien is er bij beide trekkingen dit jaar een extra bonusprijs.

De intocht en de decemberactie worden mede mogelijk gemaakt door de OVK.