In Geen categorie

Titia Fopma van Pitch&Putt Koudum is genomineerd voor de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing. Zij komt in aanmerking voor de titel Franchisenemer van het Jaar van de Franchise & Formule Beurs Onderneem’t!

De verkiezing wordt voor de vijfde keer door beursorganisatoren First Formula en Franchise+ georganiseerd. Franchisenemers van alle formules in Nederland konden genomineerd worden voor deze prijs, voorwaarde was dat de franchisenemer korter dan 2 jaar geleden gestart moet zijn.

"Wij staan honderd procent achter de nominatie van Titia Fopma en wij gunnen haar deze mooie titel te winnen", aldus Erik Jorritsma, directeur van Pitch&Putt Support.

Titia Fopma is in augustus 2012 gestart met Pitch&Putt Golf Koudum. Titia heeft in de afgelopen anderhalf jaar middels het aanspreken van haar netwerk, het uitzetten van verschillende leuke acties en het gericht benaderen van hun doelgroepen reeds een mooie bekendheid met Pitch&Putt Golf Koudum opgebouwd. Dit is gedaan door middel van ludieke guerrillamarketing acties, welke door het hoofdkantoor van Pitch&Putt Golf gefaciliteerd zijn. Vanaf de start zijn er inmiddels ruim twintigduizend bezoekers geweest waaronder vele bedrijfs- en familiegroepen.

Tot 17 maart kan er via www.ikwordondernemer.nl/franchisenemer-v-h-jaar/stem-op-uw-franchisenemer gestemd worden.

De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de eindronde. In deze ronde legt een mystery shopper twee keer een bezoek af en tevens zal een driekoppige jury vervolgens een bezoek afleggen aan de kandidaat. De jury maakt van ieder bezoek een kort verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen.

bron: balkstercourant.nl