In Geen categorie

Mensen die graag hulp willen bij het invullen van hun belastingaangifte kunnen terecht bij CNV Belastingservice. Elk jaar laten duizenden mensen hun belastingformulier door vrijwilligers van CNV Belastingservice invullen. In maart vinden op 16 plekken in Friesland 44 belastingzittingen plaats. Op deze zittingen kunnen mensen terecht voor de aangifte inkomstenbelasting en aanvragen en wijzigen van toeslagen.

Iedereen moet zijn aangifte over 2013 vóór 1 april 2014 doen. Mocht dit niet lukken, dan is uitstel mogelijk. De Belastingdienst staat dit jaar echter minder snel uitstel toe, bijvoorbeeld aan belastingplichtigen die vaker te laat zijn geweest met het indienen van de aangifte. Het niet op tijd indienen van de aangifte kan leiden tot een boete van 226 euro.

Op de CNV belastingzittingen helpen deskundige vrijwilligers van het CNV belastingplichtigen. Het invullen van een aangifte duurt 45 tot 60 minuten. De aangifte wordt direct ingevuld en naar de Belastingdienst gezonden.

Wil je hulp bij je jaarlijkse belastingaangifte? Maak een afspraak via CNV Belastingservice: 030-751 10 50. Dit kan tot twee dagen voor de zitting. Je kunt ook afspreken via www.cnv.nl/belastingservice.

De zitting in Koudum vindt plaats op 6 maart om 19.00 uur in De Klink.