In Geen categorie

Stipepunt Koudum is iedere woensdagochtend geopend van 9.30-11.30 uur in dorpshuis De Klink. Het Stipepunt is een laagdrempelig, neutraal en informeel inlooppunt. U kunt hier terecht voor al uw vragen op het gebied van mantelzorg, vrijwilligerswerk en voor hulp bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren, aanvragen van een uitkering, (minima)regelingen, DigiD en toeslagen. 

De vrijwilligers van Stipepunt Koudum helpen u graag. De koffie staat klaar! Iedere 1e woensdag van de maand van 9.30-11.30 uur heeft Sociaal Raadvrouw Marjo Huisman spreekuur bij Stipepunt Koudum. 

De Sociaal Raadsvrouw geeft informatie, advies en concrete hulp bij vragen en problemen op het gebied van onder andere financiën, uitkeringen, belastingen, huisvesting, werk, familierecht, consumentenzaken, maatschappelijke voorzieningen en armoedebestrijding. Ook kan de Sociaal Raadsvrouw ondersteuning bieden bij het voeren van een klachten- of bezwaarprocedure. 

De hulp van de Sociaal Raadsvrouw is kosteloos. U kunt een afspraak maken via m.huisman@socoswf.nl of 06 25 71 70 37. Maar u kunt ook zonder afspraak langskomen.

Contactgegevens en openingstijden Stipepunt Koudum

Woensdag 09.30 – 11.30 uur, De Klink, Ds. Tinholtstraat 1 Koudum

Vrijwilligerswerk/Mantelzorg Tel: 06 15016844 Mail:vrijwilligkoudum@stipepunt.nl of mantelzorgkoudum@stipepunt.nl

Papierwinkel Tel: 06 21187736

Mail: papierkoudum@stipepunt.nl