In Geen categorie

De Koudumse muziekvereniging Nij Libben start in april 2021 een nieuw Nij Talint Orkest in Koudum. Samen met de verenigingen Lytse Sudwesthoeke Stavoren, Cresendo Workum, Studio it Heidenskip, Euphonia Bakhuizen en Excelsior Parrega pakt Nij Libben dit op. De organisatie is in handen van Guus Pieksma en Annewiep Bloem. Uiteraard blijft alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Oproep

Om het nieuwe orkestte kunnen starten doet Nij Libben de volgende oproep: “Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld? Of nog nooit, maar wil je het graag leren? Wil je ontdekken wat jij met muziek hebt? Lijkt het je GE-WEL-DIG om samen muziek te maken? Dan is dit je kans!!! Je krijgt van ons een instrument te leen. Er zijn ervaren muzikanten om je te ondersteunen. We repeteren tien keer op zaterdagochtend en sluiten af met een concert .Naast het ontdekken van je instrument en samen leren spelen is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het Nij Talint Orkest“.

Mensen die nog vragen hebben of vrijblijvende informatie willen, kunnen contact opnemen met Korry Jongsma via 06 51 70 97 48 of via korry.jongsma@xs4all.nl.