In Geen categorie

De gehele maand december is Galerie-Atelier Singel 19 in Koudum weer omgetoverd in warme winterse sferen. Vaste exposant Jentsje Fekkes exposeert er met een serie nieuw en bestaand werk waarop we deze maand maar liefst 20 % korting geven. De collectie winterkaarten is dit jaar uitgebreid met een nieuwe kaart getiteld ‘By de Dammen’. De winterkaarten passen goed bij de tijd van het jaar en zijn ook zeer geschikt om als kerstkaart te versturen.

Ook mogen we een speciale gastexposant verwelkomen. Het is de 24 jarige Miranda Dijkstra uit Koudum. Zij is de winnares geworden van Special Award 2011. De Special Award is een landelijke wedstrijd beeldende kunst voor mensen met een handicap. Een aantal werken van Miranda zijn deze maand in Singel 19 te bewonderen.

Naast kunst breidt het aanbod curiosa, brocante en gerestylde meubeltjes zich ook meer en meer uit. Op www.singel19.nl kunt u naast alle schilderijen ook een groot gedeelte van de gerestylde meubeltjes bekijken. Dus genoeg te sneupen in de galerie en/of online!

Singel 19 is elke vrijdag- en zaterdagmiddag geopend. In de maanden januari, februari en maart gesloten.