In Geen categorie

Woensdag 21 februari was het zo ver! De speeltuincommissie heeft het projectplan voor het Oldeferd Ontmoetingspark gepresenteerd. Het ziet er veelbelovend uit!

Naar aanleiding van een eerdere brainstormavond en tekeningen van de basisschoolkinderen is er gekeken naar de behoeftes: welke rol(len) kan het park spelen in Koudum en wat kan het park betekenen voor de Koudumer Mienskip. Deze uitkomsten heeft Egbert Dijkstra, van hoveniersbedrijf Festina Lente, verwerkt in een prachtige plattegrond.

Het park is hierbij verdeeld in 5 zones: sport en spel, spelen en ontdekken, wandelen en genieten, laat de natuur en (huis)dieren in het park. De subsidieaanvraag is inmiddels de deur uit! Dus ja, er gaat nu echt iets gebeuren.

Dit is ook het moment waarop Jantina Stoker en Hannie Zijsling aangeven het niet meer alleen te kunnen dragen, omdat het project te groot wordt (en dat is een goed teken!). Er is inmiddels een kleine werkgroep gevormd, met een aantal vaste contactpersonen. Hiernaast zijn er natuurlijk nog vele vrijwilligers nodig om het project te kunnen realiseren. Is dit wat voor u/jou? Aanmelden als vrijwilliger kan via speeltuincommissiekoudum@hotmail.com. De werkgroep is via dit mailadres ook bereikbaar voor uw/jullie vragen en/of opmerkingen.Check Koudum.nl en het Bulte Nijs om op de hoogte te blijven van de vorderingen!