In Geen categorie

Op zaterdag 24 maart houdt Tennisvereniging Oeverzwaluwen een Open Dag, Iedereen, van jong tot oud, is tussen 13.30 en 16.00 uur welkom op het tennispark achter de Galamalaan in Koudum. Er is de mogelijkheid om zelf een balletje te slaan en er zijn leden van de tennisvereniging aanwezig om mee en tegen te spelen.

Tijdens de Open Dag is er een sportartikelenmarkt waar iedereen spullen kan kopen en verkopen. De sportartikelen kunnen op 24 maart vanaf 11.00 uur ingeleverd worden bij de tennisclub, voorzien van naam, telefoonnummer en het verkoopbedrag. De tennisclub biedt de spullen ’s middags te koop aan. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Ook is er informatie te krijgen over tennislessen. Zo zijn er mogelijkheden om via een lessenserie kennis te maken met Tennisvereniging Oeverzwaluwen. Dit seizoen zijn er onder andere een 55+-cursus op de middag en een serie ‘Maak kennis met Tennis’ voor senioren in de vroege avond. Als je voor het eerst deze lessen volgt, hoef je nog geen lid te zijn van de tennisvereniging. De lessen worden op maandag(avond) gegeven door Tennisschool Lucardie en starten 9 april. Inschrijven kan tot en met 3 april via de website van Tennisschool Lucardie waar ook alle aangeboden lessen te bekijken zijn:https://<wbr />www.tennisschoollucardie.nl<wbr />/<wbr />inschrijving-tennislessen-t<wbr />v-oeverzwaluwen-2018-geope<wbr />nd/.