In Geen categorie

Normaal gesproken zou Sinterklaas aankomende zaterdag met de stoomboot aanmeren in de haven van Koudum. Helaas gaat dat dit jaar vanwege alle coronamaatregelen niet door. Dus er is ook geen intocht waarbij Sinterklaas met zijn Pieten via de Hoofdstraat naar De Klink gaat. Maar in plaats daarvan is er wél een Sinterklaasactiviteit, namelijk een speurtocht. Sinterklaas vroeg Koudum.nl om onderstaande oproep te plaatsen.

“Lieve kinderen, ouders/verzorgers, pakes, beppes en wie het allemaal leuk vinden om te vieren dat Sinterklaas weer een jaar ouder is geworden!

Toen Sinterklaas onlangs aan een aantal moeders van de Klimbeam vertelde dat hij en zijn Pieten komende zaterdag niet zoals gewoonlijk met de stoomboot in Koudum kan komen, bedachten ze samen een ander leuk plan. Een aantal Pieten hebben een leuke, raadselachtige en actieve Sinterklaas-activiteit opgezet!!!

Nieuwsgierig en zin om mee te doen? Lees de bijlagen hieronder, en heel veel plezier!!!! Houden jullie je allemaal goed aan de regels omtrent het coronavirus?!!!! Dag hoor!”

Deze Sinterklaasactiviteit is uit te voeren van 21 tot en met 28 november en elk gezin uit Koudum kan meedoen. Daarvoor is nodig: 1) informatie en uitleg; 2) een bingokaart en 3) een routekaart. Ze staan hier: