In Geen categorie

Op 2 november 2024 is het zover: de 3e editie van de Koudumer Muzykjûn! Dit jaar wordt het nóg grootser en dynamischer dan ooit, met een indrukwekkend live-orkest en optredens van Grytz & Grize en band én de 2023 Liet winnares Melissa Pander. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol muziek, dans en onvergetelijke momenten!

Muziek verbindt mensen en dat is precies wat de muzikanten van Nij Libben Koudum en Euphonia Bakhuizen doen, samen vormen zij het live-orkest van maar liefst 53 muzikanten. Onder leiding van Jeanette Valkema en Henk Homma spelen zij diverse popnummers, zoals Crazy in love van Beyonce, Somebody to Love van Queen of het nummer Good God van Anouk waarbij zij de zangeressen Grytsje en Melissa zullen begeleiden.

Grytz & Grize, ofwel jonge blom Grytsje Melchers en oude rot Douwe van der Werff zijn al sinds 2010 actief. Dit dynamische Friese duo weet iedere keer weer te raken met hun prachtige nummers en harmonieuze samenzang, aangevuld met de kracht van een volledig orkest. Zo wordt er onder andere gezamenlijk de Friese vertolking van het prachtige nummer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot gespeeld.

Daarnaast staat Melissa Pander op het podium, vooral bekend om haar frisse popgeluid en haar energieke optredens. Sinds ze Liet 2023 won, is Melissa Pander dé rijzende ster van de Friese muziekwereld. Tijdens de Koudumer Muzykjûn zal ze samen met het volledige orkest, o.a. haar nummer ‘Foarby’ zingen en deze versie is uniek en nog nooit eerder uitgevoerd.

Er is ruimte om te bewegen, want ook tijdens deze editie staan er geen stoelen in de zaal. Dat betekent dat je volop kunt dansen, springen en genieten van alle muziek. Voor de mensen die toch graag willen zitten, is het balkon geopend. De Koudumer Muzykjûn is dé plek om samen met vrienden en familie een onvergetelijke avond te beleven.

Wanneer: zaterdag 2 november

Waar: De Klink, Koudum

Tijd: 21:00 uur (zaal open vanaf 20:30)

Entree: aan de kassa €8,50, online €7,50 via www.ticketkantoor.nl/shop/kmj

De kaartverkoop is in volle gang, dus zorg dat je je tickets op tijd bemachtigt. Trek je dansschoenen aan en kom genieten van een avond vol live muziek en gezelligheid!