In vetzavot

VETZAVOT NIEUWS. (314)

Koudum,  18 februari 2023.

 

WEDSTRIJDNUMMER 21 (1013), 39e seizoen, donderdagavond 16 februari 2023.

ALLE VETZAVOTTERS VERLIEZERS!

Wedstrijdnummer 21 van het lopende seizoen werd een grote teleurstelling. Er werd namelijk niet gespeeld. Voor de derde keer dit seizoen geen wedstrijd. Personeelsgebrek!!! Albert Fekken, Rob Goedhart, Jan Buma en Eelke van der Meer ontbraken. Om uiteen lopende redenen.

De overgebleven acht spelers vonden het een slecht idee om met zo weinig een wedstrijd te spelen. Dus bleef er niets anders over dan voor straf naar de kantine. Werd de avond toch nog gezellig!

Het biertje en het watertje smaakten er niet minder om, evenals de warme hapjes. Het voldeed sommigen zo goed, dat geopperd werd, mocht het ooit zover komen dat VETZAVOT wegens te weinig spelers niet meer als voetbalclub kan bestaan er maar een kantineclub van te maken. En dan thuis niet vertellen dat er niet meer gevoetbald kan worden. Gelukkig is het nog lang niet zover. VETZAVOT blijft optimistisch over de toekomst. Voetbal met derde helft zal nog lang blijven bestaan. Nog steeds hoop op nieuwe leden!! En, als de geblesseerden en zieken weer actief worden, is er geen vuiltje aan de lucht.

SPREUK VAN DE WEEK.

De echte winnaars zijn de verliezers die nooit opgeven.                                                        ©jt