In Geen categorie

Hallo jongens en meisjes, ook zo trots op je eigen fiets? Deze is toch zeker de mooiste, stoerste en vet cool?! Maar een fiets heeft onderhoud nodig, vooral nu in de winter!

Kom daarom met je fiets bij ons langs. Wij gaan deze dan samen met jou een onderhoudsbeurt geven. Alle onderdelen worden nagekeken, gesmeerd en schoongemaakt. Eventuele gebreken worden (na overleg met je ouders) gerepareerd. Dit is bijzonder leuk om te doen en ook nog eens erg leerzaam!

De kosten zijn € 10,00 per persoon. Je krijgt hiervoor ± 1 uur les in fietsonderhoud. Hierbij zijn een glas drinken en een zakje snoep inbegrepen.

Bel of kom langs voor het maken van een afspraak.

Verruimde openingstijden

Vanaf de start op het adres Hoofdstraat 46-48 (nu bijna 2 jaar geleden) zijn de zaken voor onze winkel zeer voortvarend gegaan. Onze uitstekende service en continue vernieuwend aanbod in heren-, dames- en kinderfietsen blijken door steeds meer “Beantsjes” te worden gewaardeerd.

Om u daarom nog beter van dienst te kunnen zijn hanteren wij voortaan de volgende (verruimde) openingstijden:

Maandag t/m donderdag : 08.30 – 18.00 uur.

Vrijdag : 08.30 – 21.00 uur.

Zaterdag : 09.00 – 17.00 uur

Ook voor al uw fietsreparaties kunt u op deze tijden terecht in onze moderne werkplaats, waarbij wij ernaar streven om u nog dezelfde dag weer op weg te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan krijgt u van ons een leenfiets mee!

Graag tot ziens,

Velofestin tweewielercentrum

Fam. Fraterman

Hoofdstraat 46-48

8723 BJ Koudum

Telefoon: 0514-522109

Website: www.velofestin.nl