In Geen categorie

De feestweek begint goed met de Night of The Beantsjes.Een nacht waar de Beantsjes centraal staan.

Oftewel een avond voor Koudumers en door Koudumers. Dit is meteen een van de belangrijkste doelstellingen van de Night of Beantsjes.

De NOTB is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de gezelligste avonden van de feestweek. Tijdens een ongedwongen avond is het de bedoelingen dat een mix van vaste muzikanten en Koudumers zonder al te veel ervaring, live muziek ten gehore brengen. Dit levert veel humor, maar vooral veel verrassingen op. Want dat er in Koudum veel muzikaal Talent schuil gaat, hebben we de afgelopen jaren al mogen zien en horen.

Elk jaar heeft de NOTB een Thema. Vorig jaar was dit Film en Tv. Dit jaar is dit de Griene Cross. De Griene Cross is een persiflage op het muziekfestival de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Hierdoor zal de aankleding en de entourage bestaan uit Trekkers, auto- en motorcross en klompen Dit alles met een vleugje country er doorheen, een trots gevoel voor de Friese vlag en het Koudumer Beantsje en ziedaar de Griene Cross is geboren.

Qua muziek kan je diverse nummers verwachten: van Normaal en Mooi Wark, tot Ilse de Lange en Dolly Parton..

Het is iedereen aan te bevelen om al vroeg naar de Klink te komen. Vanaf 21:00 uur zal er op het scherm in de zaal foto’s worden getoond die vorig jaar bij de ingang van de Night Of The Beantsjes zijn gemaakt. Dus waarschijnlijk kom jij ook langs.

Ook zal er voor de 1e 250 bezoekers een verrassing klaarliggen bij binnenkomst van de Klink. (op = op)

Graag attenderen wij u nog op het kledingadvies: werkkleding/overall/klompen/werkschoenen/Western.

Dus kom mee Brommers kieken in de Klink.

Meer info: www.notb.nl

Aanvang zaterdag 5 september 21:00 uur in de Klink

Entree 5 euro