In Geen categorie

Eind maart en begin april komt Hinke Strien van het Muziekbeestje weer langs in de bibliotheken in Súdwest Fryslân. Kinderen van 0 tot 6 jaar kunnen meedoen aan Spelen met Boek&Muziek.

Kikker is bedroefd

Hinke gaat voorlezen uit Kikker van Max Velthuijs en gaat daarna samen met de kinderen dansen, zingen en muziek maken.

Kikker is bedroefd. Hij kan wel huilen, maar hij weet niet waarom. Rat probeert hem op te vrolijken, door gekke bekken te trekken en rare kunsten te doen, maar dat helpt niet. Dan haalt hij zijn viool en speelt een prachtig lied. Kikker moet erom huilen. Omdat het zo mooi is. ‘Gekke Kikker,’ zegt Rat en hij lacht. En dan moet Kikker ook lachen! Tot de tranen over zijn wangen lopen…

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen met deze gezellige activiteit.

Reserveer daarom hieronder snel je kaartje, dan weet je zeker dat jij er bij bent!

Het Muziekbeestje

Mijn naam is Hinke Schwering-Strien, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man in Joure.

De afgelopen jaren heb ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang op het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal gewerkt. Daarnaast heb ik muziekactiviteiten gegeven binnen de kinderopvang en op de muziekschool ‘t Toanhûs in Joure.

Op dit moment ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker met specialisatie muziek op kinderdagverblijf Villa de Buitenkans in Heerenveen.

Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker ben ik in augustus 2015 gestart met mijn eigen bedrijfje Het Muziekbeestje. Met Het Muziekbeestje bied ik muziekactiviteiten aan aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Het Muziekbeestje is op een speelse, enthousiaste & experimenterende manier met muziek bezig. Ik wil kinderen de ruimte geven te experimenteren met muziek, zich te ontwikkelen en plezier te beleven aan muziek!

Koudum 28 maart | Kosten: Leden: € 2,– / niet-leden: € 4,–

U kunt zich hier aanmelden>>>