In Geen categorie

Zaterdag 27 april 2013 is dé sportdag van het jaar voor lokale omroep Studio Súdwest. De gehele middag en avond staan dan namelijk in het teken van sport. Van 13.00 – 20.00 uur is er een extra lange en bijzondere uitzending van het radioprogramma SWF Sport. Gasten in de studio, gesprekken met bekende Nederlanders en live sport vanaf locatie zijn de gehele middag te horen en te zien bij dé lokale omroep van Súdwest Fryslân.

U kunt daar bij zijn!

Geïnteresseerden zijn de hele middag van harte welkom in de studio’s van Studio Súdwest in Koudum en kunnen live meekijken hoe het sportprogramma wordt gemaakt. SWF Sport is op zoek naar nieuwe medewerkers en geeft op deze manier graag een kijkje in de keuken van het wekelijkse programma.

SWF Sport

Het sportprogramma van de lokale omroep in Súdwest Fryslân bestaat vanuit zijn oorsprong in de voormalig gemeente Nijefurd al bijna 20 jaar. Diverse presentatoren en technici maakten de afgelopen jaren met veel liefde dit sportprogramma live vanuit Koudum. Verslaggevers vanuit diverse voetbalverenigingen ondersteunen het programma met hun commentaar op de wedstrijden waar zij bij zijn. SWF Sport wordt elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur uitgezonden live vanuit de studio’s in Koudum en de huidige presentatoren zijn Edwin Muis, Gerard de Boer en Cristiaan Ybema.

Live uitzending tot 20.00 uur

De uitzending is op zaterdag 27 april en begint om 13.00 uur. Gasten zijn welkom in de studio’s die gevestigd zijn in MFA De Swel in Koudum. U kunt de gehele middag binnenlopen en de presentatoren, technici en gasten van het programma aan het werk zien en horen. De extra uitzending zal worden uitgezonden op de radio en via TV en internet zal een blik in de studio worden geworpen.

Om 18.00 uur zal de wedstrijd Harkemase Boys – ONS live worden uitgezonden!

Ben je bij het lezen van dit bericht al geïnteresseerd en wil je meer weten over ons programma, dan kun je kijken op www.studiosudwest.nl voor meer informatie of contact met ons opnemen via sport@studiosudwest.nl. Check ook ons twitter-account www.twitter.com/swfsport

Luister elke zaterdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur naar SWF Sport en wij brengen u op de hoogte van het laatste sportnieuws uit Súdwest Fryslân. De komende weken zijn de ontknopingen in het amateurvoetbal, des te meer reden om te luisteren!