In Geen categorie

De afgelopen weken zijn er weer twee nieuwe webwinkels bijgekomen die vanuit Koudum opereren. Koudumers en toeristen die Koudum bezoeken kennen ze al, want de producten van deze winkels zijn in Koudum al langer te koop. Maar nu kunnen de foto’s van Sjoch Fotografie en de bijzondere kleding, interieurspulletjes en cadeauartikelen van Jenn’s Homestyle ook door iedereen buiten Koudum via de nieuwe webshops besteld worden.

Achter Sjoch Fotografie schuilen Cees en Jannie Visser en fotografie is hun lust en leven Sinds vorig jaar verkopen ze foto’s vanuit hun tuin aan de Dammenseweg in Koudum, vaak foto’s van de natuur en het landschap in de omgeving van Koudum. De foto’s kunnen afgedrukt worden op verschillende materialen en in verschillende formaten en zijn zowel binnen als buiten op te hangen. In de nieuwe webwinkel van Sjoch Fotografie bieden ze een selectie van de gemaakte foto’s aan die in verschillende formaten te bestellen zijn op metaal (aluminium) of PVC (plastic).

In het winkelpand op de Verlengde Hoofdstraat nummer 3 in Koudum zit behalve de tattooshop Se7en Sins Tattoo sinds begin maart van dit jaar ook de ‘conceptstore’ Jenn’s Homestyle van Jennie van der Veen. Daar kunnen klanten van alles vinden voor hun interieur, zowel vintage als nieuwe interieuritems van geselecteerde merken, maar ook interieuradviezen. Daarnaast verkoopt Jennie kleding en diverse cadeauartikelen. Sinds kort zijn al deze producten ook te koop in de nieuwe webwinkel van Jenn’s Homestyle.