In Geen categorie

De activiteitencommissie van MFA De Swel in Koudum houdt van 3 tot en met 6 november voor de negende keer op rij Swel4you.Swel4you betekent drie dagen activiteiten voor jong en oud op het gebied van cultuur en sport. Maandag 3 en dinsdag 4 november zijn de Swel4you cultuurdagen, woensdag 5 november is de sportdag. De afsluiting van de workshops is op donderdag 6 november met een presentatie voor en door alle deelnemers, familie en vrienden.

Op iedere Swel4you-dag vinden er zo’n vijftien verschillende workshops plaats voor verschillende leeftijdsgroepen: 2 – 4 jaar, 5 – 7 jaar, 8 – 12 jaar voor de sportactiviteiten en 4 – 7 en 8 – 12 jaar voor de cultuuractiviteiten. De eerste- en tweedejaars leerlingen van het Bogerman doen op maandag en woensdag ook mee aan Swel4you.

De volgende workshops staan onder andere op het programma: zandsculpturen, koken, pottenbakken, muziekinstrumenten bespelen, meezingconcert, gedichten maken, theater, funkey hockey, tv en radio en tattoo. Meedoen aan een workshop kost 2 euro.

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom MFA De Swel in Koudum.