In Geen categorie

De Vrienden van RTN organiseren op zondag 24 februari een muziekmiddag. Vanaf 16.00 uur zullen er in de Klink te Koudum voornamelijk Nijefurdse artiesten geheel belangeloos optreden. Om te garanderen dat er tot ongeveer 21.00 uur constant muziek is zijn de optredens verdeeld over twee podiums.

De artiesten komen uit alle windstreken van Nijefurd en enkelen zelfs van daarbuiten. Zo zullen optreden 32Blend (It Heidenskip), King Cool (Laaksum), Black Mail (Workum), Trickle Down (Hemelum), Aagje Vermaning (Hindeloopen) en Doede Bleeker (Stavoren). In de gelegenheidsband The Travelin’ Surprises zullen leden van de Koudumer band Cajun Beano samen spelen met enkele leden van de Bolswarder Travelin’ Band. De zeer korte pauzes worden gevuld door DJ Taeke.

Special guest is de zanger van de Bintangs ‘Frank Kraayeveld’. Naast een kort solo-optreden zal hij ook samen met King Cool en Travelin’ Surprises optreden.

De Vrienden van RTN zijn enkele enthousiaste kijkers/luisteraars die op deze manier RTN helpen om door te gaan. De financiële situaties van de lokale omroepen in Nederland zijn veelal niet rooskleurig. Ook Radio & Televisie Nijefurd zou graag meer willen investeren om de kwaliteit van de programma’s te garanderen en wellicht zelf te verbeteren. Hiervoor is veel geld nodig. De Vrienden van RTN proberen met het organiseren van het Muziekspektakel hun steentje bij te dragen.

Voor maar vijf euro per persoon kunt u vijf uur lang genieten van muziek uit Nijefurd. Kinderen van de basisschool mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.