In Geen categorie

Begint de lichamelijke woning wat te kraken en te piepen, een vlekje, een pijntje, een kraaienpootje, een grijze haar…? Moet er echt gerenoveerd, gaat alles in de steigers of volstaat een kwastje en een lik plamuur…? Is het tijd voor een specialist, een deskundige, een mannetje of hebben de Meiden alles onder controle…?

In deze tweede, weer verrassende, afwisselende en zeer herkenbare muzikale cabaretvoorstelling, nemen de Meiden zelf het gereedschap ter hand en pakken elke slijtageplek aan met hilarische teksten, liedjes, dag- en nachtcrèmes, schroevendraaier en schuurpapier.

‘de Middelbare Meiden’, de cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp, zijn met elkaar goed voor meer dan 100 jaar cabaretervaring. Met een Pall Mall Exportprijs, een Louis Davids-prijs en een Edison hebben zij hun sporen in de theaterwereld al ruimschoots verdiend. Zij staan garant voor een enthousiaste voorstelling met een hoog niveau aan tekst, muziek en spel in een vorm die doet denken aan het ensemblecabaret van de jaren ’70 en spreekt in het bijzonder de 35 plus cabaretliefhebbers aan.

Regie Jan-Simon Minkema

Lichtontwerp en techniek Wilco Botermans

de Middelbare Meiden ‘In de Steigers’

Op zaterdag 23 februari 2008 in Cultureel Centrum de Klink te Koudum.

Aanvang: 20.30 uur Kaartprijs: € 12,–/ € 10,–

Reserveren: 0514-521638

www.deklinkkoudum.nl