In Geen categorie

Okay, er waren aanvankelijk wat technische aanloopproblemen, maar die duurden maar een paar uurtjes. Wat daarna volgde was alleen maar positief. Natuurlijk al die uren die bol stonden van muziek, bij elkaar gezocht door alle vrijwilligers die deze marathon realiseerden. Maar ook het door zo’n tachtig genodigden bezochte Open Huis werd een geweldig succes, waarbij vertegenwoordigers van collega-omroepen soms angstig stil werden van hetgeen ze hier in de zeer professioneel ingerichte studio allemaal zagen. Ook de middagsessie tussen twee en vier voor “gewone” geinteresseerden trok veel publiek.

Nog meer positieve geluiden: alle uren waren door sponsors dichtgetimmerd en nogal wat voetbalclubs uit de regio deden ook mee. Men vond het zo’n unieke actie dat werd besloten om per doelpunt een bepaald bedrag te doneren.

En omdat alles nu toch zo vloeiend verliep, besloot men om niet te stoppen om 17.00 uur (einde van de sportuitzending), maar gewoon nog wat slagroom op de cake te doen door verder te gaan met de normale programmering. Einde van deze wel zeer geslaagde marathon dus om 21.00 uur. RTN haalt met 29 uur uitzenden op deze manier zeker het Koudumer Book of Records!