In Geen categorie

Alleen de naam is nog hetzelfde. Voor de rest is alles anders op de Koudumer Beantsjedei 2012. Dit jaar een combinatie van een zomermarkt met extra aandacht voor streekproducten, een vrijmarkt, straattheater en een feestelijke afsluiting met het ‘Wykspektakel’. Het belooft een enerverende dag te worden voor inwoners en bezoekers van Koudum.

Er zijn extra marktkramen besteld en waarschijnlijk wordt het dringen voor de kooplieden die op het laatste moment nog een plekje willen bemachtigen. Voor het straatfestival zijn diverse verrassende acts vastgelegd op verrassende locaties. In het programma zit voor elk wat wils, zo zal er veel te doen zijn voor de kinderen. Deelnemers aan het Wykspektakel komen op diverse manieren in actie. Ze slaan elkaar met Beantsjes om de oren en houden het zeer waarschijnlijk niet droog.

Informatie over het programma van de dag is te vinden in een speciaal boekje dat op Beantsjedei verkocht zal worden. Het boekje bevat informatie over de artiesten en de speeltijden en locaties waar ze optreden.

De prijs van het boekje is 3 euro, maar in feite krijgt u geld toe, want het boekje bevat diverse waardebonnen ter waarde van 14 euro, te besteden op Beantsjedei.