In Geen categorie

Hallo, mijn naam is Nicole, ik ben een Argentijns meisje van 16 jaar. Eind februari 2013 wil ik heel graag naar Nederland komen voor mijn uitwisselingsjaar, dat duurt tot januari 2014.

Ik wil Nederland gaan ontdekken, Nederlands leren, en misschien ook wel een beetje Fries, allemaal nieuwe ervaringen op doen, zoals alle dagen naar school fietsen, een boterham met pindakaas en hagelslag leren eten, proberen of ik drop lekker vind, of juist niet. Ook ben ik benieuwd naar de gewoontes en gebruiken in Nederland, hoe het weer is en wat ik ook heel erg graag wil is, nieuwe vrienden maken. Om dit allemaal te kunnen doen heb ik alleen nog een een lief gastgezin nodig waar ik als een tijdelijk gezinslid zolang mag wonen. Wie o wie lijkt het een avontuur om het mij mogelijk te maken om een voor mij nieuwe wereld te ontdekken en mij daarbij zo nodig een beetje te helpen. Wilt u meer weten over mij of één van de andere 13 buitenlandse scholieren, die ook graag naar Nederland willen komen, neem dan een kijkje op www.afs.nl of stuur een mailtje naar afsfryslan@hotmail.com en misschien zien we elkaar dan eind februari wel op Schiphol.