In Geen categorie

Op zaterdag 7 november aanstaande verzorgt het singer songwriters duo Ella & her man een optreden in Unieck aan de Verlengde Hoofdstraat te Koudum.

Ella de Jong is een zangeres en songwriter uit Leeuwarden. Ze heeft een karakteristieke, omfloerste stem en speelt piano, trompet en melodica, onder andere bij de soulband Yanesh! waarmee ze op het North Sea Round Town Festival en Oerol Festival stond.

Her-man Woltman is gitarist en de man achter de Friese band Souldada. Afgelopen september heeft deze band een succesvolle tournee gemaakt in Zuid Afrika.

Eind mei won Ella de solistenprijs van het Internationale Big Band concours in Hoofddorp. In juni won Ella & her man de singer songwriter contest van Friesland. Ella & her man maken catchy liedjes met jazzy en klassieke invloeden. De begeleiding van de grotendeels Engelstalige teksten is op klassiek gitaar en piano.

U kunt deze twee topmuzikanten beluisteren vanaf 20.30 in Unieck. De zaal gaat open om 20.00 uur en de entree is 7,50 euro (incl. 1 consumptie). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Muizelaar te Koudum of aan de kassa. De organisatie van deze avond is in handen van Stichting de Sudwester. Mis het niet!