In Geen categorie

Afgelopen week werd bij Tennisvereniging Oeverzwaluwen een Clubkampioenschap gehouden, waarbij mag worden aangetekend dat het laatste clubkampioenschap dateert van zeker 25 jaar geleden. Met de inschrijving van 14 ‘gemengd dubbel’ koppels kon een mooi wedstrijdschema gemaakt worden met daarin een Winnaars- en Verliezers ronde. Door de prachtige nazomer week kon iedere dag volop getennist worden en waren er veel supporters die tot in de late uurtjes op het terras bleven zitten. Omdat ook tijdens etenstijd werd gespeeld, kon voor of na de wedstrijd van een heerlijk soepje of een hapje, gemaakt door verschillende clubleden, gesmuld worden.

Er waren zeer verrassende en spannende wedstrijden te zien en er werd heel wat af ‘ge-appt’ over de eventuele clubkampioen.

Op zaterdag 20 september om half tien werden de beide finales gespeeld. In de winnaars finale speelden Pietrik Haitema en Ulco Seinstra tegen Ronny en Kitty Bruno. En in de "verliezers"- finale stonden Jeannet van der Kooi en Durk Venema tegenover Willeke Schuurman en Ad Kling.

Het publiek kreeg waar voor zijn geld. Prachtige rallies, goed loopwerk en mooie volleys! De nieuwe clubkampioenen Ronny en Kitty Bruno kregen prachtige bekers en ook voor de winnaars van de verliezers finale Willeke Schuurman en Ad Kling waren er mooie bekers. Het clubkampioenschap werd mogelijk gemaakt door Jachtwerf Busman en assurantiekantoor Munniksma, de Boer en Palali. Vanaf deze plek willen we onze sponsoren nog even extra bedanken voor hun bijdrage. Al met al een zeer geslaagd toernooi en de tennisvereniging hoopt het volgend seizoen opnieuw een clubkampioenschap te organiseren.