In Geen categorie

Camping Venema aan de Dammenseweg in Koudum is één van de zeven genomineerde campings voor de verkiezing VEKABO Camping van het jaar 2015.VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks een spannende verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel.

De gasten van de camping spelen een belangrijke rol: zij dragen campings aan waar zij hebben gekampeerd en die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. De onafhankelijke jury heeft vervolgens per regio een genomineerde gekozen.

Deze regionale winnaars strijden voor de landelijke titel VEKABO Camping van het Jaar. De jury let behalve op stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping.

Door naar landelijke verkiezing

Genomineerd zijn voor de titel is voor de campings een grote eer, de campings zijn er terecht trots op dat hun gasten hen goed beoordelen. Voor camping Venema breken nu spannende tijden aan. Als regionale winnaar nemen zij deel aan de landelijke verkiezing. Komende weken bezoekt een mystery guest de genomineerde campings om deze kritisch te beoordelen en om de sfeer te proeven… De uiteindelijke winnaar wordt op donderdag 22 januari 2015 bekend gemaakt op de Caravana Beurs, natuurlijk op feestelijke wijze!

VEKABO staat voor ruim 1.600 charmante plattelandsaccommodaties verspreid door heel Nederland. Het aanbod is gevarieerd: van boerderijbedrijven met vee- akker- of tuinbouw, tot fruittelers en particulieren die het leuk vinden om kampeerders op hun camping te ontvangen. Rustige minicampings, omgetoverde hooibergen, pipo-wagens of compleet ingerichte safaritenten… Wat je ook zoekt, je vindt het bij een van de aangesloten VEKABO plattelandsaccommodaties. Allemaal landelijk, karakteristiek en charmant.