In Geen categorie

Projectbureau Akte2, De Buurtsportcoach en Bogerman Koudum organiseren van 2 tot en met 4 november voor de tiende keer op rij Swel4you. Gedurende drie dagen zijn er voor jongeren volop activiteiten op het gebied van cultuur en sport. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom MFA De Swel in Koudum. Maandag 2 en dinsdag 3 november zijn de cultuurdagen, woensdag 4 november is de sportdag.

Op iedere Swel4you-dag vinden ongeveer twaalf uiteenlopende workshops plaats voor verschillende leeftijdsgroepen: 2-4 jaar, 5-7 jaar en 8-12 jaar bij de sportactiviteiten, 4-7 jaar en 8-12 jaar bij de cultuuractiviteiten.

Voorbeelden cultuurworkshops zijn Kip Tok, bloemsierkunst, dans, keyboard, emoties tekenen, theatersport, T-shirts bedrukken en gitaar spelen. Voorbeelden sportworkshops: tennis, survival in het gymlokaal, line dancing, circus/acrobatiek en BMX.

De eerste- en tweedejaars leerlingen van Bogerman Koudum doen op maandag en woensdag ook mee aan Swel4you.

Deelname aan een workshop kost 2 euro. Inschrijven kan via de website, van 27 tot en met 29 oktober. Omdat het de tiende editie is, krijgen alle deelnemers een bijzondere attentie. Ouders zijn alle dagen van harte welkom.

Programma-informatie en opgeven: www.swel4you.nl.

bron Balkster Courant