In Geen categorie
Het bijzondere boek ‘Het geheim der eersten’, is sinds twee weken op de markt. De essentie van het verhaal dringt langzaam door bij de lezers. Naast de spectaculaire ontdekking, dat een deel van de Friese terpen ooit aangelegd werden volgens het patroon van sterrenbeelden én de spannende ontwikkelingen van de hoofdpersonages tijdens de zoektocht naar symbolen door het Friese landschap, wordt er een ander geheim blootgelegd. Een geheim dat niet werkelijk te vatten is, maar langzaam onder de huid van de lezer zal kruipen.

De reacties van de lezers zijn geweldig, ook al lijkt de media nog niet te beseffen dat de bewijzen die Emiel Amsterdam voor zijn theorie dat sterrenbeelden al vanaf de prehistorie het landschap van Friesland beïnvloed hebben, bijzonder zijn.

Het boek ‘Het geheim der eersten’ inspireert veel mensen op een andere manier, gezien de lovende recensies.

Enkele dagen na de boekpresentatie namen twee ervaren filmmakers, Janjens Molenaar en Jan Rutger Achterberg contact met ons op en stuurden een concept plan voor het maken van een documentaire en een speelfilm van 90 minuten voor de bioscoop over het boek ‘Het geheim der eersten’. Wanneer de financiën rond zijn, zullen opnames in het voorjaar van 2015 in Friesland beginnen.

Een spannend begin met ‘Het geheim der eersten’….

Hartelijke groeten

Henriëtte Hemmink

Auteur : romans, thrillers, jeugdboeken

website : http://www.henriettehemmink.nl/