In Geen categorie

Beste ‘Freonen fan Mindert’, (update per 18 januari 2012)

Hierbij willen wij u voor alle duidelijkheid nog even informeren over een aantal zaken. Dat er veel Freonen fan Mindert in Koudum e.o. zijn, blijkt wel uit het tot nu toe spontaan gedoneerde bedrag van 28.500,- euro, het is overweldigend wat u voor hen betekent. Wat er precies nodig is voor de behandelingen, hangt af van de effectiviteit van de komende behandelingen en de uitkomst van de scan die straks na een sessie weer gemaakt wordt. Omdat de kuur na de eerste scan goed aanslaat, gaan we ervan uit dat er om de twee weken door wordt behandeld en dat het bedrag tot nu gedoneerd meer dan nodig is. De eerste dikke rekeningen zijn betaald en we willen proberen nog meer Freonen fan Mindert over te halen om een gift te doneren zolang het nog kan!

Het doel van de stichting is om mensen met een hersentumor te helpen door middel van het bekostigen van medische behandelingen en het verrichten van alle verdere behandelingen die daarmee verband houden en NIET worden vergoed door een zorgverzekeraar. Mocht later blijken dat er toch nog geld overblijft, dan wordt dit besteed aan lotgenoten of aan onderzoek naar hersentumoren.

Ook is een ANBI-toetsing aangevraagd, zodat uw gift aftrekbaar kan worden van het belastbaar inkomen. Wanneer deze wordt toegekend, maken wij dit bekend via https://archief.koudum.nl.

Namens het bestuur van Stichting ‘Freonen fan Mindert’,

Luitzen de Leeuw, Jan Busman, Ype Haytema