In Geen categorie

Koudum heeft sinds afgelopen weekend een Benelux Kampioen Line Dance.

In het Brabantse Mierlo zijn in het afgelopen weekend 24 tot 26 mei de (open) Benelux Line Dance Kampioenschappen gehouden. De Swing-line Tornado Dancers uit Koudum waren vertegenwoordigd met drie dansers, Annet Mintjes, Marjo Smid en Wil Bakker. Zij moesten het opnemen tegen dansers uit Nederland, Denemarken, Belgie, Frankrijk, Ierland, Engeland, Spanje et cetera,.

Alle drie Swing-line Tornados dansten in de dans-categorie Novice, Annet en Marjo in de leeftijdscategorie Silver en Wil in Gold. Annet werd EERSTE met alle vier dansen en is nu Benelux Kampioen, Marjo Tweede met op drie dansen een tweede plek en een dans een vierde plek. Wil Bakker ui Bolsward werd in haar categorie Eerste. Eerder dit jaar in maart werd Annet al Nederlands Kampioen bij de Tulip Challenge en Marjo derde. Joke Ligthart werd toen in crystal novice tweede.

Kortom, hele goede resultaten voor de dansers uit Koudum. Vrijdag 31 mei kunt u een demonstratie zien van de dansers tijdens de slotavond van het dansseizoen.